Felhívás

A P. L. G. ellen előre kitervelten, aljas indokból, több ember és hivatalos személy sérelmére több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárásban a Fővárosi Törvényszék 2018. január 31. (szerda) 8.30 órára kitűzte az első tárgyalási napot.

A tárgyalás helyszíne: Fővárosi Törvényszék, Markó utca 27. II. emelet 36.

A várható nagy érdeklődésre és a férőhelyek korlátozott számára tekintettel a tárgyaláson való részvétel – a tárgyalóterem korlátozott befogadóképessége miatt mind a sajtó munkatársai, mind pedig az érdeklődők részére – előzetes jelentkezéshez kötött.

Kérjük a sajtó munkatársait és a tárgyalás iránt érdeklődőket, hogy ha részt kívánnak venni a 2018. január 31-i tárgyaláson, szíveskedjenek elektronikus úton eljuttatni jelentkezésüket a Fővárosi Törvényszék Sajtóosztályára. E-mail cím: sajto@fovarosit.birosag.hu.

Jelentkezési határidő: 2018. január 29., hétfő 12.00 óra

Kérjük, hogy a sajtó munkatársai a jelentkezésükben tüntessék fel a képviselt médium megnevezését, a résztvevő nevét, valamint azt is, hogy milyen minőségben kívánnak részt venni a tárgyaláson (újságíró, fotós, operatőr, stáb tagja stb.). A televíziós stábok részéről legfeljebb 2 fő (1 operatőr, 1 riporter), az írott sajtó részéről pedig 1 fő újságíró és 1 fő fotós számára tudunk helyet biztosítani a tárgyalóteremben.

Magánszemély érdeklődő a személyazonosító igazolványában szereplő nevével jelentkezhet hallgatóságnak a fenti e-mail címen.

A határidő lejártát követően beérkező, valamint a hiányos jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.

A részvételi jogosultságot a tárgyalóterembe történő belépést megelőzően ellenőrizni fogjuk.

A tárgyalásra 8 óra 10 perc és 8 óra 25 perc között engedjük be az érdeklődőket – az ezt követően érkezőknek sajnos nem áll majd módjában bemenniük a tárgyalóterembe.

Együttműködésüket köszönjük!

Fővárosi Törvényszék
Sajtóosztály

CsatolmányMéret
105.49 KB