REGISZTRÁCIÓS FELHÍVÁS

A B. Gy. és társai ellen terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőügy megismételt eljárása 2018. szeptember 28-án 9.00 órakor kezdődik a Fővárosi Törvényszéken. A tárgyalóterem befogadóképessége korlátozott, ezért a tárgyaláson való részvétel mind a sajtó munkatársai, mind a hallgatóság részére regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékukat kérjük, hogy 2018. szeptember 26-án 12.00 óráig jelezzék a sajto@fovarosit.birosag.hu e-mail címen.

Kérjük, hogy a jelentkezésben jelöljék meg a képviselt sajtóorgánumot, a résztvevő nevét, valamint azt, hogy milyen minőségben kíván részt venni a tárgyaláson (újságíró, fotós, operatőr, stáb tagja). Magánszemély érdeklődő a személyazonosító igazolványában szereplő nevével regisztrálhat.

A várható nagy érdeklődésre és a férőhelyek korlátozott számára tekintettel a televíziós stábok részéről legfeljebb 2 fő (1 operatőr, 1 fő riporter), az írott sajtó részéről pedig 1 fő újságíró és 1 fő fotós számára tudunk helyet biztosítani a tárgyalóteremben.

A részvételi jogosultságot a tárgyalóterembe történő belépést megelőzően ellenőrizzük.

Fővárosi Törvényszék

Sajtóosztály