REGISZTRÁCIÓS FELHÍVÁS

Regisztrációs Felhívás!

A B. Gy. és társai ellen terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőügy megismételt eljárásában a következő tárgyalási napok 2019. február 6-án és 8-án 9.00 órakor kezdődnek a Fővárosi Törvényszéken az I. emelet 97-es tárgyalóteremben. A tárgyalóterem befogadóképessége korlátozott, ezért a tárgyaláson való részvétel mind a sajtó munkatársai, mind a hallgatóság részére regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékukat kérjük, hogy 2019. február 5-én 9.00 óráig jelezzék a sajto@fovarosit.birosag.hu e-mail címen. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy csak azok a regisztrációk érvényesek, amelyek jelen felhívás kiadásától a megjelölt határidőig érkeznek be a Sajtóosztályhoz!

Kérjük, hogy a jelentkezésben jelöljék meg a képviselt sajtóorgánumot, a résztvevő nevét, valamint azt, hogy milyen minőségben kíván részt venni a tárgyaláson (újságíró, fotós, operatőr, stáb tagja).

 

Magánszemély érdeklődő a személyazonosító igazolványában szereplő nevével regisztrálhat. A várható nagy érdeklődésre és a férőhelyek korlátozott számára tekintettel a televíziós stábok részéről legfeljebb 2 fő (1 operatőr, 1 fő riporter), az írott sajtó részéről pedig 1 fő újságíró és 1 fő fotós számára tudunk helyet biztosítani a tárgyalóteremben. A részvételi jogosultságot a tárgyalóterembe történő belépést megelőzően ellenőrizzük.

 

Fővárosi Törvényszék
Sajtóosztály