Regisztrációs felhívás

A J. K. társa ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt folyamatban lévő büntetőügyben 2022. június 27-én 09.00 órakor lesz a következő tárgyalás a Fővárosi Törvényszék (a tárgyalás helyszíne: Budai Központi Kerületi Bíróság alagsor 16.). A tárgyaláson tanúk és szakértők meghallgatása, perbeszédek és ítélethirdetés várható.

A tárgyalóterem befogadóképessége korlátozott, ezért a részvétel mind a sajtó munkatársai, mind pedig a hallgatóság részére regisztrációhoz kötött!

Az érdeklődők 2022. június 24-én 12.00 óráig jelezhetik részvételi szándékukat az fthallgatosag@birosag.hu e-mail-címen.

A sajtó munkatársai kérelmükben nevezzék meg az általuk képviselt sajtóorgánumot, lehetőség szerint adják meg az érkező újságíró/operatőr/stb. nevét, valamint azt, hogy az illető milyen minőségben kíván részt venni a tárgyaláson (újságíró, fotós, operatőr stb.).

Magánszemély érdeklődő a személyazonosító igazolványában szereplő nevével regisztrálhat a tárgyalásra.

A várható nagy érdeklődésre és a férőhelyek korlátozott számára tekintettel a televíziós stábok részéről legfeljebb 2 fő (1 operatőr, 1 fő riporter), az írott sajtó részéről pedig 1 fő újságíró és 1 fő fotós számára tudunk helyet biztosítani a tárgyalóteremben.

A Fővárosi Törvényszék Sajtóosztálya 2022. június 24-én 16.00 óráig minden jelentkező számára visszaigazolást fog küldeni arról, hogy regisztrációja sikeres volt-e vagy sem.

A részvételi jogosultságot a tárgyalóterembe történő belépést megelőzően ellenőrizzük.

Fővárosi Törvényszék

Sajtóosztály