Regisztrációs felhívás

A K. L. és társa felperesek, B-P. T. K. alperes ellen diszkriminációval kapcsolatos per - munkaviszony megszüntetése miatt folyamatban lévő munkaügyi ügyben 2023. március 13-án 08.30 órakor tárgyalást tart a Fővárosi Törvényszék.

A tárgyalás helyszíne: Fővárosi Törvényszék Munkaügyi Kollégium (1027 Budapest, Tölgyfa u. 1-3.) 145.  számú tárgyalóterem.

A tárgyalóterem befogadóképessége korlátozott, ezért a részvétel mind a sajtó munkatársai, mind pedig a hallgatóság részére regisztrációhoz kötött!

Az érdeklődők 2023. március 10-én 08.30 óráig jelezhetik részvételi szándékukat az fthallgatosag@birosag.hu e-mail-címen.

A sajtó munkatársai kérelmükben nevezzék meg az általuk képviselt sajtóorgánumot, lehetőség szerint adják meg az érkező újságíró/operatőr/stb. nevét, valamint azt, hogy az illető milyen minőségben kíván részt venni a tárgyaláson (újságíró, fotós, operatőr stb.).

Magánszemély érdeklődő a személyazonosító igazolványában szereplő nevével regisztrálhat a tárgyalásra.

A várható nagy érdeklődésre és a férőhelyek korlátozott számára tekintettel a televíziós stábok részéről legfeljebb 2 fő (1 operatőr, 1 fő riporter), az írott sajtó részéről pedig 1 fő újságíró és 1 fő fotós számára tudunk helyet biztosítani a tárgyalóteremben.

A Fővárosi Törvényszék Sajtóosztálya 2023. március 10-én 16.00 óráig minden jelentkező számára visszaigazolást fog küldeni arról, hogy regisztrációja sikeres volt-e vagy sem.

A részvételi jogosultságot a tárgyalóterembe történő belépést megelőzően ellenőrizzük.

Fővárosi Törvényszék

Sajtóosztály