Sajtóközlemény

2021. április 17.

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra - 2021. május 17-ig – elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akit felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntettével és más bűncselekménnyel gyanúsítanak.

2021. április 17.

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra – 2021. május 16-ig – elrendelte annak a három férfinak és három nőnek a letartóztatását, akiket bűnszervezetben elkövetett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsítanak.

2021. április 16.

A Budai Központi Kerületi Bíróság két hónappal – 2021. június 16-ig – meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, akit tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsítanak.

2021. április 16.

2021. április 9-én érkeztette a Fővárosi Törvényszék Közigazgatási Kollégiuma a Klubrádió Zrt. keresetét, melyben pert kezdeményezett a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa ellen amiatt, hogy érvénytelennek minősítették a Budapest 92,9 MHz frekvenciára kiírt pályázatra adott ajánlatát.

2021. április 14.

A Budai Központi Kerületi Bíróság három hónappal – 2021. július 14-ig – meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, akit szexuális erőszak bűntettével gyanúsítanak.

2021. április 14.

A Budai Központi Kerületi Bíróság három hónappal – 2021. július 16-ig – meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, akit védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével gyanúsítanak. A letartóztatás helye továbbra is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet.

2021. április 12.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság 2021. április 9-én elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen többek között sikkasztás bűntette miatt volt elfogatóparancs érvényben.

2021. április 1.

A Fővárosi Törvényszék távmeghallgatás útján előkészítő ülést tartott abban a büntetőügyben, amelyben az I. rendű vádlottat kötelesség megszegésére irányuló hivatali vesztegetéssel, hivatali helyzettel visszaélésre irányuló hivatali vesztegetéssel és bűnsegédként elkövetett közokirat-hamisítás bűntettével, a II.

2021. április 1.

A tegnapi nap folyamán több médium is arról tájékoztatott, hogy a Klubrádió Zrt. bírósági pert kezdeményezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa ellen amiatt, hogy az kizárta a médiaszolgáltatót az egykori frekvenciájára kiírt pályázatból.