Sajtóközlemény

2018. december 12.

A Budai Központi Kerületi Bíróság két hónappal meghosszabbította annak az afgán férfinak a letartóztatását, akit többek között azzal gyanúsítanak, hogy 2018 szeptemberében egy gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt.

2018. december 7.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság az elsőfokú ítélet kihirdetéséig fenntartja annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit egy ismert magyar énekesnő zaklatásával vádolnak.

2018. december 7.

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinek a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2013 szeptemberében Soroksáron megölt egy futó nőt.

 

2018. november 28.

A Fővárosi Törvényszék másodfokon eljáró tanácsa megváltoztatta az elsőfokú bíróság döntését abban az ügyben, amely az úgynevezett „romagyilkosságok” kapcsán lefolytatott büntetőeljárás során elkövetett hamis tanúzás miatt indult.

2018. november 28.

A Fővárosi Törvényszék, mint másodfokú bíróság 2018. november 28-án megváltoztatta a J. R. L. ellen vesztegetés bírósági eljárásban bűntette miatt indult ügyben hozott elsőfokú ítéletet és a vádlottal szemben kiszabott egy év börtönbüntetés végrehajtását 2 évi próbaidőre felfüggesztette.

2018. november 23.

A Budai Központi Kerületi Bíróság előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette miatt rendelte el annak a férfinak a letartóztatását, aki alaposan gyanúsítható a 2018. november 21-i lőfegyverrel elkövetett békásmegyeri gyilkossággal.